Marc Roig 5è a la Behobia - Sant Sebastián

Gran resultat de l'atleta de fons del CA Laietània

Marc RoigMarc Roig el passat diumenge dia 9 de novembre va disputar la seva 4a participació a la clàssica cursa en ruta anomenada Behobia ‐ San Sebastián, aconseguint la 5a plaça de la general, tot i que va retrocedir 3 llocs respecte de l’any anterior, va córrer un minut i 40 segons més ràpid.

Ibrahim Azzouz guanya en promeses al Cros de Santa Coloma

Els laietanecs de Canet de Mar van obtenir tres podis en categoria promesa i van col∙locar tres corredors entre els 10 primers en la categoria sènior. Ibrahim Azzouz, igual que fa dues setmanes, va ser el més destacat, en obtenir l’única victòria laietanenca en el prestigiós Cros de Santa Coloma de Gramanet, i acabant 4t en categoria absoluta, on també Marc Roig i Yashin Ezzaydouni (promesa) obtenien la sisena i setena posició absoluta respectivament, el promesa també s’enduia el segon lloc promesa. Per altra banda, en noies, Carla Moreno, en la seva primera competició d’aquesta nova temporada, obtenia una excel∙lent segona plaça en categoria promesa.

Victòria de Natàlia Rodríguez en veteranes a Girona

Natàlia Rodríguez fou la més destacada dels 8 corredors del G.A. Lluïsos Mataró al cros de Girona. Després del seu obligat parèntesi per maternitat ha tornat amb força, imposant-se en veteranes "A".