Raquel Gonzàlez desena a l'Europeu de Zuric

La marxadora mataronina s'ha mantingut quasi sempre prop de les posicions de medalla, però ha acabat punxant

La marxadora mataronina Raquel Gonzàlez (FC Barcelona) ha fet avui al matí la seva primera participació en una gran competició atlètica als Campionats d'Europa d'atletisme que se celebren a Zuric i l'ha tancat amb un bon desè lloc en els 20 km marxa.

At_RaquelGonzàlezeuropeus

Raquel Gonzàlez ha fet una cursa molt valenta situada sempre en els llocs capdavanters i optant a lloc de finalista, que hauria estat tot un èxit en el seu debut. Ha passat els 5 km en 22.48, a meitat de cursa era quarta, passant amb 45.05, i situada en el grup capdavanter. Pels 15 km ha passat en 1:06.59, situada encara en el grup de 8 atletes del davant.
Però a partir d'aquí hi ha hagut els atacs forts i no ha pogut resistir i finalment ha acabat en desè lloc amb 1:30.03, a un minut i mig de la seva millor marca personal (que és de 1:28.36), superada al final per l'altra catalana, la Beatriz Pascual, que, més experimentada, ha sabut portar millor el ritme i s'ha fet amb el vuitè lloc i posició de finalista.
De tota manera és un gran resultat per a la marxadora mataronina formada al GA Lluïsos i que als 24 anys té un futur molt prometedor al seu davant.

13-05-20 Raquel Gonzàlez