Mohamed Benhmbarka i Ouafaa Hamani s'imposen al 44è Cros Ciutat de Mataró

El GA Lluïsos Mataró va tornar a estar a l'altura organitzativa tot i les dificultats climatològiques

cros mataroEl passat diumenge es va disputar, al circuit de cros de la nostra ciutat, la 44a edició del Cros Ciutat de Mataró que com cada any organitza el GA Lluïsos Mataró i que ho va fer amb la seva habitual eficàcia, tot i les dificultats afegides per la borrasca instal·lada a Catalunya durant tot el cap de setmana, que no va impedir que la participació fos molt alta, sobretot en les categories de base.

Cros Atletisme


Els triomfs en les dues categories sèniors van ser per dos atletes de l'AA Catalunya, Mohamed Behmbarka i Ouafaa Hamani, que es van imposar amb molta claredat agafant més de mig minut als segons classificats, que foren Samir Ait (Universidad País Vasco) i Elena Fonalleras (Palamós). Els millors classificats locals van ser Moha Taoussi (CAL) 11è i Daniel Campo (LL) 12è en categoria masculina i Esther Tomàs (CAL) 6a en categoria femenina.

Cros Mataró


Quatre victòries locals i set podis més
Cal destacar les victòries locals de Sergi Adalid (GA Lluïsos) en categoria infantil, de Carla Moreno (CA Laietània) en promeses, de Nabi Abdelkader (LL) en veterans A i de José Castro (LL) en veterans C.
També van pujar al podi Ana Esther Fidalgo (LL) 2a i Eva Riera (Ll) 3a en veteranes, Jélia Guerrero (LL) 3a en prebenjamines, Manuel Vàzquez (LL) 3r en veterans B, Dani Fernàndez (LL) 3r en veterans A, Ibrahim Azzouz (CAL) 2n en promeses, Guillem Serra (CAL) 2n en prebenjamins.
I també podem destacar: Marc Fernàndez (LL) 4t i Arega Puig (LL) 6è en infantils, Guillem Miquel (LL) 4t en prebenjamins, Mohamed Rubio (CAL) 10è en júniors, Francisco Avilés (LL) 4t i Juan Ramon Soto (CAL) 5è en veterans B; Laura Pelegrí (LL) 4a i Mar Margarit (LL) 5a en promeses, Sara Adjar (LL) 4a en alevines, Ada Gallardo (LL) 4a i Valèria Sànchez (LL) 5a en prebenjamines, Alana Ordoyo (LL) 8a en benjamines, Oumaina Blal (LL) 10a en juvenils i Laila Ruth Vivas (LL) 12a en júniors i Sílvia Martínez (LL) 4a en veteranes.