Ibrahim Ezzaydouni i Carla Moreno guanyen la Cursa Intersport

Gran èxit de participació a la XIX edició de la Cursa Popular Intersport Ronda 43

cursa 11 de setembreProp de 800 persones van participar a la XIX edició de la Cursa Popular Intersport que com cada any es va celebrar per la Diada de l’Onze de Setembre. Enguany la cursa en categoria masculina va tenir un clar domini magrebí. El guanyador de la prova va ser l’atleta del FC Barcelona Ibrahim Ezzaydouni amb un temps de 00:32:02 que va repetir el triomf de l’any passat. Darrere seu va entrar el corredor del CA Laietània Yousef Taousi amb un temps de 00:32:11, en tercera posició va entrar a la meta un altre atleta del CA Laietània, Ibrahim Azzouz amb un temps de 00:32:24.

cursa 11 de setembre

En categoria femenina la guanyadora va ser Carla Moreno del club mataroní CA Laietània amb un temps de 00:39:15. Moreno es va imposar amb només 5’ segons d’avantatge  sobre la segona classificada, Encarna Biñas del Girona Costa Brava que va fer 00:39:20. Tercera va ser l’atleta del Cet Distance, Aranda Gastan, amb un crono de 00:43:03.

Carla Moreno (Laietània)

Una part dels diners obtinguts per les inscripcions a la Cursa Intersport aniran destinats a Càritas Mataró.