Dos bronzes laietanencs a la primera jornada

Els van aconseguir Ivan Tirado en disc i Youssef Taoussi en 1.500 m

L'atleta laietanenc Ivan Tirado va aconseguir la primera medalla per a l'atletisme mataroní a la primera jornada dels Campionats de Catalunya Open que se celebren a l'Estadi Municipal de la nostra ciutat, conjuntament amb el 18è Míting Ciutat de Mataró.

Va ser a la prova de llançament de disc en quedar tercer amb una marca de 51,08 m que a més suposa el rècord català de veterans de més de 35 anys, l'edat que ell va complir el passat mes d'agost. El van superar Lois Maikel Martínez (Playas de Castellón) que va enviar el disc a 59,26 i Jaume Leon (AA Catalunya) que va fer 53,34 m. A la mateixa prova un altre laietanenc Sebastià Berenguí va acabar 9è amb 36,56 m.

Ivan Tirado

Un altre laietanenc va pujar al podi obtenint el bronze en els 1.500 m. Va ser Youssef Taoussi que va quedar 6è i 3r del campionat amb 3:47.90, un lloc per davant del seu company Mohamed Jebari que fou 7è i 4t del campionat amb 3:48.17.

Una altra atleta laietanenca que va pujar al podi, però en aquest cas al Míting, va ser Atteneri Tu' la migfondista que participava fora de concurs al campionat per la seva condició d'eivissenca. Va quedar tercera els 1.500 metres amb 4:29.27, en un aprova que va guanyar Lídia Rodríguez del Santutxu amb 4:23.13, quedant campiona catalana. Una altra laietanenca Carla Moreno va quedar 16a amb 4:55.73.

En salt amb perxa Marta Cot, va quedar 10a del míting i 5a del campionat català amb 3,60 m, la mateixa marca que la subcampiona catalana però quedant endarrerida pels intents efectuats. L'atleta laietanenca, que té una marca de 4.05 m, està lluny de la seva millor forma ja que ha baixat el seu ritme d'entrenaments, però encara va lluitar amb les millors. La campiona catalana va ser Anna Pinero (València Terra i Mar) amb 3,85 m i la guanyadora del míting Carla Franch (FC Barcelona) 4,20 m.

El velocista Virgili Cedeño (CA Laietània) també va ser  finalista en els 100 metres acabant 6è i cinquè del campionat amb un temps d'11.27.

La juvenil Sara Dorda (GA Lluïsos) es va classificar per a la final d'avui dels 400 metres tanques, en quedar segona a la seva semifinal amb 1:03.47.

Gerard Casadevall (CAL) va caure eliminat en els 400 metres tanques en quedar 7è de la semifinal amb 57.43, igual que Anna M. Martín (CAL) 6a a la seva semifinal dels 400 m amb 1:01.36. I Jordi Vallès va quedar 11è en salt d'alçada amb 1,87 m.