L'Estadi Municipal rep els Campionats d'Espanya Promesa

Avui i demà el Centre Atlètic Laietània organitza aquesta important competició atlètica

Durant cinc dies l'Estadi Municipal d'atletisme acull dues cites atlètiques d'altíssim nivell: el Campionat d'Espanya en categoria promesa (29 i 30 de juny)  i el Campionat de Catalunya absolut (dimarts 2 i dimecres 3).

Adrià Puig

I de moment avui ja comença de bon matí la primera d'aquestes cites que porta a la nostra ciutat a més de mig miler dels millors atletes estatals de la categoria. La categoria promesa és el pas molts cops necessari per poder fer el salt de Júnior a Sènior, i així ho va voler destacar el vicepresident de la Federació Catalana el dia de la presentació, en que va mostrar-se segur de l’èxit dels campionats.
Entre els participants hem de destacar Adrià Puig (CA Laietània), recent campió de Catalunya d'aquesta categoria en salt amb perxa (té la prova a les 19 hores de diumenge), i la també laietanenca Atteneri Tur, que no va participar al català, però que podria obtenir medalla en 1.500 metres (la final és dissabte a les 20:25 hores). També s'han de citar Sílvia Gutiérrez, Aleix Agustí i Arnau Fernàndez, que van pujar al podi en el català.

Cartell promeses
HORARIS
Dissabte 29 de juny al matí de les 10 hores fins a les 13 hores
Dissabte 29 de juny a la tarda des de les 17:45 hores fins a les 22 hores
Diumenge 30 de juny al matí des de les 9 del matí fins a les 13 hores
Diumenge 30 de juny tarda des de les 17:30 hores fins les 22 hores.

Podeu trobar la informació completa a http://competicions.laietania.cat/ca