Mari Carmen i Raquel Gonzàlez campiones d'Espanya amb Catalunya

Totes dues van quedar quartes a les seves proves de 800 metres i 5 km marxa

Mari Carmen González (vilassarenca del CA Laietània) i Raquel Gonzàlez (mataronina del FC Barcelona) van competir formant part de l'equip català al Campionat d'Espanya de Federacions Autòmiques celebrat a Avilés, que va acabar obtenint el títol de forma clara per davant de Castella Lleó, Madrid i les 15 comunitats restants.

MC Gonzàlez i Raquel Gonzàlez

La Mari Carmen va córrer a la final A dels 800 metres que va ser una cursa molt tàctica i la vilassarenca només va poder arribar tercera amb 2:11.30 i a més va ser superada també per la guanyadora de la final B, quedant per tant en quart lloc, sumant això sí 14 punts per a la selecció catalana que com hem dit va ser la triomfadora absoluta.

La Raquel també va quedar quarta en 5 km marxa en una cursa molt exigent on va batre el rècord del Maresme amb un extraordinari temps de 21:41.48, millorant en 15 segons el seu rècord anterior. La guanyadora va ser Júlia Takacs (Madrid) amb 21:07.97. S'ha de dir que al llarg de la història mai cap atleta masculí nascut a Mataró ha pogut marxar tan ràpid com ho va fer la Raquel a Avilés.