El CA Laietània disputa la final A de la Lliga Catalana

El Grup Atlètic Lluïsos competirà a la final D

Relleus_2El proper diumenge dia 5 de maig el Centre Atlètic Laietània disputarà la final de la Lliga Catalana de clubs que com hem anat comentant en les setmanes anteriors aquesta temporada es disputa per primera vegada amb una classificació conjunta d’homes i dones.

Després de les dues jornades classificatòries els vuit millors equips que disputaran la final A a l’estadi Serrahima de Barcelona seran: FC Barcelona 52.355, AA Catalunya 51.169, Manresa 50.898, L’Hospitalet 48.683, CA LAIETÀNIA 48.005, JA Sabadell 47.720, Igualada 47.166, Cornellà 46.643.

D’entrada l’objectiu és obtenir la quarta posició que la temporada passada es va aconseguir tant en homes com en dones, però per fer-ho caldrà anar amb tots els efectius.Per la seva part el GA Lluïsos ha quedat enquadrat en la final D junt amb Barcelona Atlètic, Colomenca, Universitari i Gavà, a part d’alguns equips que actuen només amb equip masculí o només amb equip femení.

Tres atletes del GA Lluïsos a la Lliga Estatal de clubs
El passat cap de setmana tres atletes del GA Lluïsos van actuar amb l’AA Catalunya de Barcelona a la Lliga Estatal de Divisió d’Honor de clubs, degut al conveni que hi ha de col·laboració dentre els dos clubs. Van ser Sara Dorda que va quedar 4a en 400m amb 58.71, Lauren Baker 6a en triple amb 10.94 i Víctor Garcia 6è en 800 m amb 1:55.52.

Joaquim Torres a la Comissió Nacional d’Organitzadors
En Joaquim Torres VicePresident del CA Laietània, ha estat elegit membre de la Comissió Nacional d’Organitzadors, en representació de les competicions de Pista, 2013-2016.

Aquesta comissió està formada per 10 membres, representants de totes les organitzacions d’atletisme, que es fan a Espanya. Essent la responsable de planificar i determinar les dates i seus dels diferents Campionats i competicions Nacionals i Internacionals que se celebrin a l’Estat.