Viena Campos supera els sis metres

La saltadora mataronina va col·laborar al tercer lloc del Barça a la Copa d'Espanya de Clubs celebrada a Pamplona

Viena Campos, la saltadora mataronina del FC Barcelona, va obtenir la victòria a la prova de salt de llargada de la Copa d'Espanya de clubs celebrada el passat dissabte a Pamplona, en la qual el Barça va acabar en tercera posició per darrere de València Terra i Mar i Puerto Alicante.

 

Però a part del triomf el més important és que Viena Campos va superar la tanca dels sis metres, arribant fins a 6'02 m en el seu darrer salt (i amb 3 m/s de vent contrari). D'aquesta manera la saltadora mataronina entra en el TOP-10 del salt de llargada català situant-se en el novè lloc del rànquing de tots els temps.

Top-10 de l'atletisme català de tots els temps

A part de la Viena Campos, com diem ara 9a en llargada, altres atletes mataronines, o de clubs mataronins, en posició privilegiada en el rànquing estatal de tots els temps, són: Esmeralda Arriscado (AAC) 3a en 100 m tanques, Mireia Lluch (FCB) 3a en 400 m, Mari Carmen Gonzàlez (CAL) 4a en 800 m i Marta Cot (CAL) també 4a en salt amb perxa, Elena Adán (CAL) 5a en 3.000 m obstacles, Meritxell Filbà (LL) 6a en pes, Dori Apolo (CAL) 7a en javelina i Raquel Gonzàlez (AAC) 7a en 20 km marxa i el 4x400 del Laietània (Lluch, Martínez, Serra i Perlàsia) en 7è lloc.

En homes s'hi troben Edu Pérez (Airtel) 1r en triple, prova en la qual conserva el rècord català des del 1998, Ivan Tirado (Integra2) 2n en disc i10è en pes, Marc Peralta (CAL) 2n en javelina, Jordi Vilà (FCB) 4a en llargada i 5è en triple salt, Gabriel Martínez (CAL) i Robert Villà (Chapin) en perxa en 8è lloc  i Edgar Rodríguez (CAL) 8è en javelina.