Dues mataronines als europeus d'atletisme

Raquel Gonzàlez va acabar 14a en els sub-23 i ara serà el torn de Vicky Sauleda en júniors

Dues atletes mataronines han estat cridades amb la selecció espanyola per participar als Europeus d'atletisme.

El cap de setmana passat ho va fer Raquel Gonzàlez en categoria sub-23 a Ostrava i el proper ho farà Vicky Sauleda en categoria júnior a Tallin.

Raquel Gonzàlez i Vicky Sauleda

 

Raquel Gonzàlez 14a a l'Europeu sub-23 a Ostrava La marxadora mataronina Raquel Gonzàlez (AA Catalunya) va participar el passat diumenge a la prova dels 20 km marxa dels Campionats d'Europa sub-23 que es van disputar a la localitat txeca d'Ostrava. Després d'una temporada una mica trencada per les lesions, Raquel Gonzàlez va aconseguir ficar-se a la selecció estatal juntament amb l'hongaresa nacionalitzada espanyola Júlia Takacs, després d'haver obtingut la medalla de plata als campionats d'Espanya de la categoria promesa. A Ostrava la mataronina va acabar en 14a posició amb un temps d'1h 45'46", lluny de la seva millor marca de l'any d'1h 40' amb la qual s'hauria ficat entre els vuit primeres, i acusant en el tram final la manca d'entrenament pels problemes de lesions que ha tingut al llarg de la temporada. Júlia Takacs va obtenir la medalla de bronze amb 1h 31'55"

Vicky Sauleda a l’Europeu júnior I aquest proper cap de setmana serà el torn de la laietanenca Vicky Sauleda que després d'haver quedat segona al campionat d'Espanya júnior en els 800 m, ha estat convocada per participar al Campionat d’Europa Júnior a Tallin, del 21 al 24 de juliol, junt amb la guanyadora que va ser Marina Manjón (AA Catalunya). La Vicky es converteix d'aquesta manera en la primera fèmina del CAL en participar en aquest campionat, després d’haver estat ja internacional en el mundial escolar de Doha el 2009 i en un octagonal entre seleccions estatals. En nois, Ricard Fernández, Edu Pérez i Gabi Martínez ja van participar en el Campionat d’Europa quan militaven al CAL, amb excel·lents resultats (or en 10000 per Fernández el 1993, bronze en triple per Pérez el 1997 i 10è en perxa per Martínez el 1995).

 Oriol Bonet competeix al Míting de MadridEl laietanenc Oriol Bonet va participar al Míting de Madrid, que junt amb el de Barcelona són els millors de l'estat, i va quedar 5è en la sèrie B de 800 m aconseguint baixar per tercer cop d’1’50”, amb un temps de 1’49”81.

Oriol Bonet a l'arribada dels 800 m del míting de Madrid

 Míting de BarcelonaEl proper divendres dia 22 de juliol a les 19h es disputa a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona el XVII Míting Internacional d’Atletisme Ciutat de Barcelona, l’esdeveniment atlètic més important de l’any a Catalunya, amb participació d'alguns atletes del C.A. Laietània.