Mínima europea per Vicky Sauleda

La va aconseguir trencant la barrera dels 2'10" en els 800 metres

Vicky Sauleda, la migfondista del CA Laietània, buscava la mínima dels 800 m (2’10”) per al Campionat d’Europa Júnior que es disputarà a Tallin i la va aconseguir a l’estadi Serrahima durant la disputa del Critèrium Josep Campmany. Sauleda va marcar uns excel·lents 2’09”72 que esmicolen el seu propi rècord comarcal júnior (2’10”87) aconseguit l’any passat. És la quarta atleta del CAL que trenca la barrera dels 2’10” i es col·loca 9a en el rànquing català júnior de tots els temps.

En la categoria masculina Alex Rodríguez (1’49”99) i Oriol Bonet (1’50”81) també van aconseguir grans registres, mentre que Youssef Taoussi (1’58”46), juvenil, va baixar de 2’ per primer cop.

 

Aitor Llevot al Mundial JuvenilPer altre part, Aitor Llevot, martillista del C.A. Laietània, ha estat seleccionat per la Federació Espanyola per participar al Campionat del Món Juvenil que es disputarà del 6 al 10 de juliol a Lille (França). Llevot ha estat seleccionat gràcies a aconseguir en diverses ocasions la marca mínima de participació i al seu subcampionat d’Espanya assolit dissabte passat. És la segona internacionalitat per Llevot, després que l’any passat participés a la fase prèvia dels Jocs Olímpics Juvenils a Moscou.

Anteriorment en el Laietània, Viena Campos en llargada (Marrakesh’05) i Vicenç Valls en 2000 obstacles (Bressanone’09) competiren en un Mundial Juvenil. 

 

Victòria de Marc Roig a FrançaI una tercera notícia important del club laietanenc és que Marc Roig es va imposar amb 31’42” als 10 Km de la Maraisthon, al departament francès de Deux-Sèvres, afegint un altre triomf de prestigi al seu ampli historial.