El mataroní Ivan Tirado (FCB) campió de Catalunya d’hivern en disc

Anna Gallofré i Edgar Rodríguez també van pujar al podi

El diumenge passat es va disputar a Barberà del Vallès el Campionat de Catalunya de Llançaments d’Hivern, amb bon actuació dels llançadors mataronins.  Ivan Tirado (FCB) va guanyar en disc amb 51’45 m i va quedar subcampió en pes amb 13’55m. I en categoria femenina Anna Gallofré (L’Hospitalet) va quedar segona en disc amb 40’83 mi tercera en pes amb 10’75 m. El júnior Edgar Rodríguez (CAL) va aconseguir la seva primera medalla absoluta en guanyar el bronze en javelina, millorant la seva marca fins uns esplèndids 57.28 m. Completaren l’actuació laietanenca: Jordi Ferran 7è en martell (39’96 m), Dani Pérez 8è en pes (11’70 m) i Sebastià Berengüí 8è en disc (36’02 m). Edgar Rodríguez va debutar amb la selecció espanyola. El javelinista laietanenc Edgar Rodríguez va fer el seu bateig internacional el passat dia 1 de març al quadrangular júnior-promesa de llançaments Alemanya- França- Itàlia- Espanya disputat a la ciutat alemanya de Halle. Rodríguez es classificà 11è, amb 52’59 m, a la classificació final. Manolo Alique, responsable de llançaments del CAL, assistí com a tècnic federatiu.Aitor Llevot, rècord comarcal cadet en martell. El laietanenc Aitor Llevot, en el seu debut a la categoria cadet ha fet miques el rècord comarcal de llançament de martell en enviar l’artefacte de 4 Kg a 47’20 metres en un control celebrat el passat dia 1 de març a Calella. Vicenç Valls al Campionat d’Espanya Juvenil de CrosVicenç Valls fou l’únic atleta del CAL participant al Campionat d’Espanya de Cros en categoria juvenil disputat aquest diumenge a Toro (Zamora). El vilassarenc ocupà la 58a posició, emprant 21’58”, a gairebé 2 minuts dels primers, per cobrir els 6000 metres de recorregut. Valls va ser el 4t entre els representants de Catalunya. Tres atletes del CAL per sota de 2h50’ a la Marató de Barcelona. L’osonenc Pep Riera (2h38’00”), el mataroní Aleix Aznar (2h44’50”) i el barceloní Jordi Solà (2h46’12”) foren els laietanencs més destacats a la Marató de Barcelona, celebrada el passat 2 de març. Nou doblet absolut pel C.A. Laietània en marxa. El diumenge 2 de març es va disputar el XVII Gran Premi de Marxa Ciutat de Badalona, i en ell Oriol Soler (primer) i Oriol Roca (segon), van quedar 1r i 2n absoluts, amb temps de 49’52”i 54’15”, vencent en les corresponents categories (júnior i juvenil respectivament) de la mateixa manera que l’Ignasi Soler ha guanyat en categoria promesa i el Rafa García ha finalitzat subcampió sènior.