Una ajuda natural per al benestar

Essencial, el centre de medicina natural, enceta una nova etapa oferint serveis de dietètica i nutrició, quiromassatge i venda de productes al cor de Mataró.

  • Redacció // Fotos: cedides
  • Dijous, 22 Novembre 2018 12:11

Especials 2017/2018, essencial

Dissabte passat es va inaugurar la nova etapa d'Essencial, el centre de salut natural del carrer de Sant Agustí, a tocar de la plaça de Santa Anna. La Neus, l'Anna i en Manel comparteixen aquest espai en el qual, asseguren, volen treballar el benestar de les persones des de diferents disciplines: dietètica i nutrició, quiromassatge i venda de productes naturals. Tots tres són dietistes, naturòpates i quiromassatgistes i es complementen perquè aquest centre segueixi sent el que el seu nom indica: essencial perquè les persones millorin la seva salut de forma integral.

La Neus, per exemple, comanda la part de dietètica i nutrició enfocant-la com una ajuda per a les persones i incidint en el fet que l'important no és rebaixar pes perquè sí, sinó canviar els hàbits alimentaris per a un benestar integral. "No som un centre de dietètica més, sinó un centre de salut en el qual treballem l'estat de salut tant físic com psicològic del client; som holístics perquè mirem d'anar una mica més enllà, tractant els símptomes i treballant amb productes naturals", assegura.

A Essencial hi trobarem una àmplia gamma de productes absolutament naturals que ens ajudaran en la nostra dieta, sigui del tipus que sigui. Els seus preus són assequibles, perquè prioritzen que es pugui continuar amb èxit el tractament, i disposen d'una bàscula professional que proporciona un informe complet de l'estat del cos de la persona, fet que facilita els objectius del seguiment pas a pas. "Aquí no prohibim aliments sinó que els substituïm per d'altres de més sans i ajudem amb productes o complements saciants, cremadors, drenants o depuratius", explica la dietista del centre.

A Essencial combaten l'empitjorament de l'estat de salut i d'ànim que es deriven de l'estrès i de les rutines diàries i plantegen una nova manera de fer que ajudi la persona a situar-se de nou al centre de les seves vides. "No ens podem deixar a nosaltres de banda, cal cuidar-nos i aquí podem assessorar sobre com fer-ho", explica la Neus.
Al centre de medicina natural hi trobarem en exclusiva a Mataró productes d'alta cosmètica natural. Cobreixen diferents gammes de productes per a diferents nivells d’estat de salut. Els seus tractaments són personalitzats i també tenen productes per a col·lectius molt especialitzats: des de nadons a gent gran, i fins i tot per a casos oncològics.

FOTOEspecials 2017/2018, essencial

L'espai, molt agradable, ens ofereix una part de botiga per a la compra dels diferents productes des d'un concepte integral de la filosofia natural. L’Anna és la responsable de la cosmètica natural i de tractaments de pell. A dins hi ha un espai de massatges on en Manel segueix sent un dels quiromassatgistes més sol·licitats de Mataró. Si les festes i especialment Cap d'Any són sinònims de bons propòsits i ens volem cuidar, la nova etapa d'Essencial pot ser un puntal d'ajuda.

ESSENCIAL - Salut Natural
c/Sant Agustí, 2 baixos - Mataró
Tl. 931 41 86 67  - Whastsapp: 675 010 671