Clínica Dental Pablo Mármol: Especialistes en implantologia

L'ortodòncia invisible d'Invisalign

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 31 Març 2017 09:54

Especials 2017, pablo marmol invisalingL'ortodòncia invisible és qualsevol tècnica ortodòntica en la qual la visibilitat del tractament en circumstàncies normals és mínima o pràcticament inexistent. Invisalign ha revolucionat el món de l'ortodòncia resolent els principals problemes pel pacient; l'estètica, la dificultat per a una higiene correcta i les molèsties en llavis i galtes pel fregament amb els brackets. Així doncs, Invisalign ofereix un tractament altament personalitzat per a cada pacient mitjançant un sofisticat software en 3D, permetent així un control molt més precís dels moviments dentals que l'ortodòncia clàssica amb brackets.

Els seus principals avantatges són el manteniment higiènic de la geniva i de les dents excel·lent, una disminució considerable en el risc de generar càries o taques a l'esmalt durant el tractament, una precisió extrema en el moviment dental, comoditat en el dia a dia del pacient perquè es poden treure per menjar, pot inclús permetre'ns reduir considerablement els temps de tractament i, finalment, una estètica que a vegades ho fa imperceptible.

Els tractaments poden anar des del 3 fins als 24 mesos segons el problema del pacient i, ara, comptem amb l'opció Invisalign teen per a adolescents. En definitiva, l'ortodòncia del segle XXI on la tecnologia i la precisió es troben darrere de cada somriure.

CLÍNICA DENTAL PABLO MÁRMOL
Camí Ral, 377- Entrlo. 2ª T. 93 755 30 95
www.marmolclinicadental.com