Tendències a la catifa vermella

Andayra Boutique repassa els millors looks de la cerimònia dels Oscars

  • Andayra Boutique
  • Dimecres, 01 Març 2017 00:00

Sens dubte la nit més esperada i important de l'any a Hollywood ens va deixar amb una catifa vermella plena d'estrelles engalanades pels més prestigiosos dissenyadors i firmes de moda. A Andayra Boutique hem escollit cinc dels estilismes que sens dubte marcaran tendència aquesta temporada pel seu estil, forma i/o tonalitat.

Les repassem?

L'actriu Emma Stone, guanyadora de l'Oscar a millor actriu, va ser una de les més ben vestides de la nit. Desde Audrey Hepburn cap actriu recollia el premi amb un disseny de Givenchy i el seu dissenyador, Riccardo Tisci, no es podia acomiadar millor de la firma que amb un vestit de tirants daurat, cos d'encaix i pedreria, amb un toc llencer, i faldilla de serrells “degradé”.


Vestits dels Oscar

Emma Stone - Givenchi

 

En una nit plena de beix, daurat i gris va aparèixer Viola Davis, guanyadora a millor actriu de repartiment, amb un espectacular vestit vermell d'Armani Privé. Amb les espatlles al descobert, cua llarga i un teixit sublim, va recollir l'estatueta al més pur estil de Hollywood.


Vestits dels Oscar

Viola Davis - Armani Privé

 

Una de les primeres a aparèixer sobre la catifa vermella va ser Olivia Wilde. Amb un disseny en blanc, Valentino Haute Couture va recuperar l'estil grec al costat d'un escot de vertigen, esquena a l'aire i teixit prisat, que li quedava de meravella a l'actriu.


Vestits dels Oscar

Olivia Wilde - Valentino Haute Couture

 

Taraji P. Henson nominada pel seu paper a "Figures Ocultes" va enlluernar amb un disseny sensual d'Alberto Ferreti en vellut blau fosc. Va ser la més atrevida amb un escot espectacular en "V" i una obertura lateral que deixava veure les seves cames.

Vestits dels Oscar

Taraji P. Henson - Alberto Ferreti

 

I finalment una de les dones que va impregnar de “glamour” la vetllada, Karlie Kloss. La
model va arribar enfundada en un vestit blanc amb capa de Stella McCartney, que ens
recordava l'Edat d'Or de Hollywood. L'espatlla al descobert i l'obertura del darrere feia
d'aquest disseny un gran encert.

Vestits dels Oscar

Karlie Kloss - Stella McCartney


Estil llencer, tonalitats vermell "Flame", teixits prisats i espatlles descobertes és el que, sens dubte, ens van avançar per aquesta nova temporada les estrelles de Hollywood i que ens ha inspirat a les noves col·leccions que trobareu a la nostra botiga. Així que si vols aconseguir un look glamurós aquesta Primavera, t'esperem a Andayra Boutique.

Perquè com deia l'oscaritzada Audrey Hepburn "L'elegància és l'única bellesa que mai s'esvaeix"

Andayra

Més informació sobre moda a blog.andayra.com