Vols ser la convidada més ben vestida del casament?

Andayra Boutique proposa colors de la natura per a les cerimònies d'aquesta primavera

  • Redacció
  • Dijous, 16 Febrer 2017 12:53

Encara fa fred però que el mal temps no us enganyi. Queda molt poc per la temporada de casaments, amb clima agradable i a l’aire lliure. A Andayra Boutique volem ajudar-vos a que les bodes que teniu durant la primavera del 2017 no us facin perdre la son.

Us proposem models amb 4 colors, de la natura i tradicionals, amb una paleta cromàtica que va des de tons vius i brillants fins tonalitats més terroses.

Anem de compres?

La Primavera sempre ens recorda a les flors i el sol, i un dels colors que destaquem per a aquesta temporada és el Groc "Primrose Yellow". To primaveral i potent que transmet immediatament una sensació de calor, un to brillant amb el qual donar alegria.

vestits

Vestit Fiorella Llarg i Vestit Antares curt

 

El to més intens de la temporada és el blau "Lapis Blue", fort i segur. Un color fred i alhora vibrant que serà sens dubte ideal per a combinar de forma atrevida amb el vermell "Flame" o de manera més sofisticada amb el rosa "Pale Dogwood".

vestits

Vestit Mongòlia curt i Top Allegra + Pantalons Chiara

 

El següent color ens recorda a una flama, un color vivaç i extravagant que irradia energia i passió. La base del "Flame" és el vermell però el seu acabat tira cap el taronja intens, el resultat és una de les tonalitats més atrevides.

vestits

Vestit Tempesta i Vestit Filippa

 

I el que serà sens dubte un dels protagonistes en la majoria de looks d'aquesta Primavera / Estiu serà el Rosa pàl·lid o "Pale Dogwood". Romàntic si mantenim l'harmonia de colors o sofisticat si li donem un toc contemporani al costat d'un negre o vermell.

vestits

Vestit Sonoma i Top Mojito + Faldilla de tul Isabella

 

El color “Teal” és una tonalitat que combina a la perfecció l'harmonia natural del color verd i amb la tranquil·litat del blau. Molt més fosc que el turquesa, d'aparença elegant i d'un caràcter afable. És molt versàtil i llueix perfectament en diferents combinacions de colors.

vestits

Top Ploma + Pantaló Cosmos i Vestit Volcà


Les tonalitats que us proposem des d'Andayra Boutique també es poden aplicar en bosses de mà, joies, sabates o fins i tot en el maquillatge. Si voleu vestir amb personalitat aquesta temporada, us esperem al Carrer Argentona 3 de Mataró.

"Per ser irremplaçable, un ha de buscar sempre ser diferent"
Coco Chanel

Andayra

Més informació sobre moda a blog.andayra.com