Spall: Especialistes en ciclisme, triatló i running

Nom propi del nou tèxtil mataroní amb les millors equipacions tècniques personalitzades

  • Redacció //Foto: arxiu
  • Dijous, 18 Desembre 2014 11:26

Especials 2014/2015, spall

Una de les novetats en matèria comercial d’aquestes festes a la nostra ciutat és la botiga que l’empresa Spall, especialitzada en equipacions tècniques esportives ha obert a Mataró. Es tracta d’una nova finestra oberta, en forma de showroom-botiga en la qual aquesta marca amb dos anys d’existència però que arrela en la llarga tradició tèxtil de la nostra ciutat ofereix els seus productes.

Spall és la showroom-botiga d’una marca que fabrica equipacions tècniques esportives, totalment personalitzades. Aquesta és la seva marca de diferenciació amb altres botigues: Spall aposta per texixits personalitzats a cada cas, de primera qualitat, amb un ampli catàleg en tot el ventall de robes tècniques adaptades sobretot als tres grans esports de moda que requereixen d’aquest tipus d’equipament com són el ciclisme, el triatló i el running. Tant la persona individual que els practica com els grups, clubs i entitats que fan sortides en conjunt, tenen ara en Spall un ventall d’oferta adaptable que fins ara no es podia trobar. Totes les equipacions, a més, es poden emprovar per assegurar que l’elecció feta és l’encertada.

Ciclisme, triatló i running són esports en què la qualitat de les peces ajuden a la millor optimització dels resultats. D’aquí a necessitat de l’atleta de personalització que Spall ofereix amb condicions que cap altre proveïdor pot igualar. S’entrega tot el material en un màxim de 15 dies laborables, menys de la meitat que la resta de marques i, a més, es poden individualitzar les comandes de manera que es fabriquen les equipacions a partir de comandes d’una sola peça.

Spall és fabricant mataroní amb producte propi local. Vol ser una aposta pel tèxtil tècnic de casa nostra i ser fabricant i distribuidor que a la vegada permet a la marca abaratir costos i integrar passos del procés de producció.

SPALL - Equipament esportiu
c/Irlanda, 34. Baixos
Telf: 935 363 601