El mètode Nenoos arriba a Mataró

Un nou mètode educatiu que desenvolupa la intel·ligència a nens i nenes de 3 a 14 anys

  • Redacció //Fotos: cedides
  • Dimecres, 08 Octubre 2014 14:30

Ciutat 2014/2015 Nenos 1

Nenoos arriba a Mataró. Es tracta d'un mètode educatiu innovador per desenvolupar la intel·ligència de forma divertida i eficaç, adreçat a nens i nenes de 3 a 14 anys.


Què és el mètode Nenoos?

Nenoos és un mètode de desenvolupament cognitiu, que té com a objectiu ajudar els escolars a desenvolupar la intel·ligència, amb l’Àbac Soroban (àbac japonès) i el Brain Gym®. Gràcies a la filosofia NENOOS d’aprendre jugant, els alumnes es diverteixen a la vegada que aprenen, incrementant el seu rendiment acadèmic, fent front al fracàs escolar i maximitzant les seves possibilitats d’èxit futur.

Quins instruments utilitza el mètode Nenoos?

A les classes Nenoos utilitzem diferents instruments per aconseguir els nostres objectius:
L’àbac Soroban: és un instrument de càlcul amb el que es poden realizar diferents tipus d’operacions matemàtiques:
Anzan (càlcul mental): consisteix a recórrer a la visualització de l’àbac per fer els càlculs, sense necessitat de manipulació.
Brain Gym®: sistema pedagògic basat en el moviment, amb la finalitat de millorar habilitats motrius, coordinació física, equilibri i atenció. És també una forma divertida de començar, d’alliberar stress i preparar el cervell per a l’aprenentatge;
i Jocs educatius: Comptem amb més de 20 jocs per millorar l’estimulació.

Quines capacitats es desenvolupen i milloren amb el mètode Nenoos?

Els beneficis de l’àbac i el Brain Gym® són acumulatius, ambdós treballen els dos hemisferis cerebrals, el dret i l’esquerre, afavorint així el desenvolupament cerebral complet i millorant el procés d’aprenentatge.
S’aconsegueixen millores en el processament de la informació, la resolució de problemes, la concentració, l’atenció i l’escolta, la memòria, la velocitat lectora i auditiva, la capacitat analítica, la motricitat, la lecto-escriptura, fomenta la creativitat i a més desenvolupa la confiança en un mateix i promou el joc i l’alegria per aprendre.

Ciutat 2014/2015, nenos2

On s’imparteix Nenoos?

A partir d’aquest mes d’octubre, Nenoos s’implanta a Mataró, obrim Aula Nenoos a l’espai Nans i Gegants de Mataró (c. Nou de les Caputxines, 16) i us convidem a assistir als tallers gratuïts per conèixer el mètode i els seus beneficis.
A més, NENOOS s’ofereix com a activitat extraescolar a les escoles públiques, concertades i privades del Maresme, per continuar desenvolupant un mètode que ja funciona a altres centres de Catalunya i Espanya. Ja no hi ha excusa per aprendre de forma divertida!

NENOOS - Promoting Talent
c/Nou de les Caputxines, 16. Mataró
Tel. 686 915 162