Xarcuteria de primera qualitat a l’abast de totes les butxaques

La Xarcuteca, ofereix productes amb denominació a preus ajustats

  • Redacció
  • Dijous, 16 Octubre 2014 11:52

Especials 2014/2015, La xarcuteca 1

Des de fa una setmana ha obert a la Ronda Alfons X El Savi una nova xarcuteria que acosta a totes les butxaques productes de primera qualitat i de les principals denominacions d’origen. A la xarcuteca hi trobem productes selectes com els pernils de Guijuelo, embotits de Camprodon, productes de caça dels Picos de Europa, formatges de les principals denominacions d’origen com Idiazábal, Gamonedos o Cabrales.

Altres productes denominació d’origen que podem trobar a la Xarcuteca vénen del Valle del Tiétar, a la província d’Àvila, de Santoña, d’on tenen anxoves de l’Atlàntic o embotits de senglars i cèrvol de caça. També hi podem trobar caves i vins de petites bodegues que no trobarem en supermercats o altres botigues i una especialitat en forma de melmelades especials per a carn i peix.

La clau de la Xarcuteca és que ofereix productes selectes a preus assequibles, els més ajustats del mercat, de manera que és una opció per assegurar un compromís davant una cita important sense necessitat de deixar-s’hi el sou.

Especials 2014/2015, la Xarcuteca 2

LA XARCUTECA
Rda. Alfons X El Sabi, 19 - Mataró
Tel. 937 412 485