‘Premia’t amb el millor per la teva harmonia i benestar

Hi pots trobar des de tot tipus de minerals, encens, tès, a fins i tot, bols tibetans

  • Redacció
  • Divendres, 03 Octubre 2014 12:06

Especials 2014/2015, Premia't

Ubicada al número 14 del carrer Argentona, ‘Premia’t’ no és una botiga com la resta. Es tracta d’un oasi amb tot el que necessites per a la teva pau i tranquil·litat interior.

Premia la teva vista amb la seva gran varietat de minerals d’arreu del món. Els amants del mineral de col·leccionisme tenen aquí el seu espai, així com tot aquell que busqui una gran varietat de bijuteria amb plata i minerals amb propietats energètiques. Entre aquests, destaca el Shungit, un mineral descobert recentment que es troba únicament a Rússia. Perfecte pels estats d’ànim que proliferen en aquests temps -ansietat, estrès, cansament- i amb propietats extremadament protectores.

Premia el teu olfacte amb l’ampli assortiment d’aromes d’encens de tots els racons de la terra des del Tibet fins a l’Índia, així com les espelmes de cera natural perfectes per tot tipus de rituals per atraure la salut o la feina. Així mateix, tria el teu te a granel preferit i premia el teu paladar. Verd, negre, blau, vermell o Rooibos sense teïna. Premia’t també l’oïda amb el so dels bols tibetans i els bols de quars. Pots triar el que millor encaixi amb el teu entorn gràcies a la seva àmplia gamma de mides i materials.

Especials 2014/2015, Premia't 2

Troba l’harmonia

Si busques Budes, fades o àngels per donar harmonia a la teva llar, descobreix també la seva selecció. I és que ‘Premia’t’ és molt més. Per exemple, una botiga especialitzada en productes esotèrics com oracles, llibres, amulets o Palo Santo. Si el que vols és descobrir els fets que tindran lloc des del teu aniversari fins al següent, prova els seus estudis astrològics personalitzats de la Revolució Solar. Una carta astral molt útil per saber amb antelació el teu destí més proper.

Els practicants de ioga també podran trobar gran varietat d’articles relacionats amb aquesta mil·lenària disciplina. Si prefereixes conèixer millor altres disciplines com el Reiki o l’ús de les flors de Bach, ‘Premia’t’ ofereix tot tipus de cursos, també de meditació i astrologia. I sempre amb novetats. Entre les més recents, un curs sobre la jerarquia angelical, per saber més dels àngels i com dirigir-se a ells.
Premia els teus sentits amb tot el que ofereixen.

PREMIA'T
c/Argentona, 14 - Mataró
Tel. 93 799 47 41
www.esotericminerals.com