La Barberia de Pèls

L’espai exclusiu per a l’home

  • Redacció //Fotos: arxiu
  • Dijous, 03 Juliol 2014 17:27

Ciutat 2013, Pels 4

El cap de setmana passat va obrir ‘La Barberia de Pèls’, un espai que de ben segur es convertirà en referència a Mataró i a la comarca. Situat estratègicament al Carrer Isern, ‘La Barberia Pèls’ vol ser “un lloc exclusiu pels homes”, en paraules del seu propietari, Toni Rodríguez. No hi ha cap detall que no hagi estat cuidat i examinat minuciosament per tal que “tot sigui el més masculí possible, tant en els serveis com en les instal·lacions i els productes”.

Per la seva banda, Manel Rodríguez, germà del propietari, ha estat l’encarregat de supervisar la composició del nou local, dissenyant, distribuint i decorant un espai ple de complements retros que transporten en el temps, alhora que es combinen amb la modernitat i la manera de fer del grup Pèls. L’exclusivitat, el benestar, el compromís i la qualitat han identificat sempre aquesta marca, ben arrelada a la ciutat. Per això, “volem que la gent trobi en la nova barberia un espai on descobrir noves sensacions i experiències”, tal com comenta Rodríguez.

Ciutat 2013, Pels

Els serveis dels quals podrà gaudir a ‘La Barberia de Pèls’ estan escollits “per oferir el més innovador i els productes més perfeccionats del mercat”. Tot plegat amb la voluntat que l’home “reconegui tots els elements i els senti seus” per trobar-se, en definitiva, com a casa.

Ciutat 2013, Pels 2