Coworking Xammar: una nova comunitat de treball col·laboratiu

Es tracta d'un espai pensat per a professionals que vulguin compartir instal·lacions

  • Redacció
  • Dijous, 19 Juny 2014 12:49

Ciutat 2013, coworking

Divendres passat es va inaugurar Coworking Xammar, un nou espai col·laboratiu, a l’edifici de Les Espenyes, pensat per a professionals multidisciplinars que vulguin compartir instal·lacions. Els seus impulsors defineixen el nou espai com “un lloc ideal per a emprenedors amb nous projectes o gent que treballa pel seu compte i vulguin formar part d’una comunitat”.

Una comunitat. Aquesta és la idea del Coworking Xammar, que acollirà els “Xammers” que és com es diuen els treballadors que faran ús dels seus 170 metres quadrats d’instal·lacions preparades per acollir més de 30 persones. La disposició dels diferents espais de la planta està pensada perquè l’espai pugui acollir reunions de grup, esdeveniments, xerrades o cursos i també perquè cada Xammer disposi del seu espai.

“La idea és la de treballar de forma col·laborativa i que d’aquí en puguin sortir sinergies entre diferents treballadors i iniciatives”, expliquen els promotors, que s’hi han instal·lat també amb els seus respectius projectes.

El coworking és una tendència cada cop més a l’alça per reduir costos infraestructurals als emprenedors i professionals. Coworking Xammar adapta, a més, preus per a cada cas.

COWORKING
Baixada de les Espenyes, 6. 1r
Mataró - 08301 (Barcelona)
Tel. 93 790 83 33
M. 637 852 309
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. - www.coworkingxammar.com