La roba de dona moderna, als preus més assequibles

Amara’s: Moda i complements de dona

  • Redacció
  • Dilluns, 19 Maig 2014 15:33

Ciutat 2013, Amara's 1El barri de Cerdanyola en concret i tot Mataró per extensió compta des d’aquesta setmana amb una nova botiga de moda. Amara’s és un nom que caldrà que les dones de tot tipus passin a tenir en compte a l’hora de renovar el seu armari. A Amara’s hi trobarem roba moderna a preus assequibles amb molta selecció de peces i talles molt llamineres per a totes les noies i dones que vulguin vestir a la moda.

Amara’s és una botiga delicada, decorada amb molta cura, i hi podem trobar roba jove, però amb un ampli ventall de talles, des de la 26 a la 54, per a vestir des de les noies més jovenetes fins a les més fetes. L’Amparo, la seva responsable, creu que l’oferta s’avé “especialment a aquelles dones que els agrada vestir amb elegància però sense perdre aquell punt divertit i juvenil”.

Val la pena veure l’àmplia oferta de roba que ronda entre els 20 i els 30 euros que es pot permetre qualsevol butxava. Des de mini-shorts fins als texans amb pedreria, des de samarretes bàsiques a camises i bruses amples. Caracteritza la botiga una selecció de producte molt acurada i selectiva.

No només roba

A Amara’s la dona hi trobarà també una selecció de complements especials per acompanyar com mocadors, barrets i tot tipus de bisuteria a la moda.
Els pilars d’aquesta jove botiga és apropar la moda contemporània a les clientes d’una manera assequible i de forma senzilla. Promet, oi? 

Ciutat 2013, Amara's 2

AMARA'S
Avda. Gatassa, 91. Mataró
Tel. 93 105 82 33
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.