“Busquem un tracte personal i que el pacient se senti còmode i informat”

Parlem amb la Carlota Muñoz i en Lluís Vallverdú, que dirigeixen la Clínica Dental Mónblanc des de maig de 2013

  • Redacció
  • Dilluns, 19 Maig 2014 12:41

Ciutat 2013, MONTBLANC 1

La Clínica Dental Mónblanc va obrir el maig del 2013 en un espai cèntric, modern i diàfan a la Plaça de les Tereses. És una clínica familiar regentada per la Carlota Muñoz i en Lluís Vallverdú, que acumulen 13 anys d’experiència professional.


Quina filosofia orienta la vostra clínica?

La nostra idea és recuperar la proximitat i la confiança amb les persones. És com l’antic metge de poble que coneix i se’n recorda de la família, deixant de banda els números. No concebem la relació entre dentista i pacient com un balanç comercial, ni ens agraden les clíniques que donen aquesta imatge de la nostra professió. La nostra clínica dental ens la mirem més com a clínica que com a empresa i busquem aquest tracte personal. Per això hi treballem professionals amb un perfil directe i proper.

Quants professionals poseu a disposició del públic?

Nosaltres dos som dentistes, també tenim una auxiliar higienista i  tres col·laboradors especialistes més, amb els quals aconseguim que en el mateix centre es puguin tractar totes les especialitats. Nosaltres dos tenim el màster de periodòncia i implants, i en Lluís també té el màster de pròtesis i rehabilitació.Els col·laboradors són una odontopediatra, un endodoncista i una ortodoncista. Tota la nostra plantilla de professionals la integren doctors que s’han especialitzat acadèmicament en els seus àmbits i han estat professors universitaris. Tenim els coneixements necessaris que ens permeten oferir el millor servei possible.

Les instal·lacions i l’equipament són l’altra gran aposta del centre?

Sí. Volíem un local molt cèntric que fos accessible per a tothom i la Plaça de les Tereses és un lloc perfecte. I volíem que les instal·lacions fossin diferents de les de la majoria de clíniques dentals. La majoria estan fetes per produir, amb boxs petits i l’únic objectiu d’acumular clients per treballar més i treure més rèdit. Nosaltres canviem totalment aquesta filosofia buscant un espai diàfan, gran i lluminós. Tota la clínica té un circuit estudiat amb sala d’espera, sala d’espera infantil, boxs espaiosos, el laboratori al centre, perquè tothom vegi la netedat, esterilització i transparència amb la que treballem.

També tenim maquinària per a fer tots els estudis radiològics des del mateix centre, fins i tot estudis digitals en 3D. Volem que tota la clínica sigui més càlida i que fomenti el tracte amb el pacient. No parlem amb ell a la cadira dental, ho fem en una taula i mirem d’explicar-li i que entengui el tractament que li farem. El pacient ha de poder preguntar, expressar dubtes i el dentista li ha de poder explicar tot amb calma. Almenys aquesta és la nostra filosofia.

Aquest canvi de filosofia repercuteix en el preu?

Hi ha molta gent que ens diu que amb aquestes instal·lacions es pensen que els preus seran alts i després ve recomanada per algú altre i veu que no és així. Evidentment cal anar a valorar la relació entre la qualitat i el preu i en aquest àmbit els nostres preus són força ajustats. No arribem al preu de les mútues ni d’algunes clíniques perquè amb preus abusivament baixos no podem treballar amb materials, tractaments i laboratoris de qualitat. Nosaltres assegurem la qualitat del nostre servei, per tant sí, som més cars que algunes mútues, però el pacient sap que aquí el que paga repercuteix en el tractament que rebrà la seva boca. També oferim flexibilitat en els pagaments: Busquem que el pacient trobi un finançament adaptat en cada cas i situació, fraccionant el pagament si es dóna el cas, oferint avantatges. 

Ciutat 2013, MONTBLANC 2

CLÍNICA DENTAL MÓNBLANC
Plaça de les Tereses, 12. Mataró
Tels. 93 790 32 99 // 608 21 88 77
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.