“Ens posem a la pell de cada pacient, per ajudar-lo el més aviat possible”

Entrevista a Judith Sánchez, responsable d’Iluro Quiropràctic, en el seu segon aniversari

Ciutat 2013, iluropractic

Com us vau introduir a la quiropràctica?

Em dic Judith Sànchez i vull començar dient que la Quiropràctica m’apassiona, vaig tenir el plaer de conèixer aquesta teràpia fa 14 anys de la mà de la Doctora Allison Accurso que va ser qui m’ho va ensenyar tot d’aquest món. Vaig conèixer la quiropràctica de primera mà i vam apostar molt fort per una teràpia totalment desconeguda a Mataró i ens va sortir molt bé, a poc a poc vam començar a tenir molts pacients, un fet inesperat en el qual no aprofundiré va fer que 10 anys més tard jo obrís la meva pròpia consulta Quiropràctica.

I així va néixer Iluro Quiropràctic.

El dia 2 D’abril del 2012 Iluro Quiropràctic havia nascut, sense perdre l’essència del que havia après, i tot fet amb molta cura i estima em vaig embarcar en aquesta aventura, a poc a poc teníem més pacients...érem més coneguts, i la gent ens buscava en els anuncis d’aquesta revista esperant les ofertes, buscaven les ofertes que hem anat oferint des que vam obrir per poder fer una mica més assequible la Quiropràctica, que tothom pogués fer-ne ús. Ja són moltes les persones a les quals hem ajudat i que han sortit contentes.

Amb quins professionals compteu?

Com a terapeutes tenim La Celia Gasulla D.C, la doctora que atén als pacients a les tardes, llicenciada a la universitat de Quiropràctica Reina Cristina de Madrid, i el DR. Olivier Poussard llicenciat a L’IFEC de París, que atén la consulta els matins. A més en la nostra consulta també oferim Flors de bach per completar la teràpia emocional, i sessions de Massatges descontracturant o relaxants si el tractament ho requereix.

Què diries a la gent amb motiu d’aquest aniversari?

Només donar les gràcies a totes les persones que valoreu l’esforç posat en la nostra feina, que només volem oferir el tracte més humà i acostar-nos als pacients perquè sabem que tenir dolor, que trobar-se malament no és cosa de broma, ens posem a la pell de cada pacient intentem ajudar-lo el més aviat possible. Així que en el nostre segon aniversari donem gràcies i volem seguir creixent. És per això que el nostre Lema és ”Demà més i millor”.