Flor de Cacau

Gran selecció de bombons exquisits, artesanals i d’autor

  • Jordi Gomà // Anna Aluart
  • Dilluns, 20 Gener 2014 09:21

Especials 2013, flor de cacau

Quan pensem en bombons, normalment ens venen al cap com a recurs per a fer un regal o un detall especial, però a Flor de Cacau volen canviar aquesta dinàmica.

Especials 2013, flor de cacau

Quan pensem en bombons, normalment ens venen al cap com a recurs per a fer un regal o un detall especial, però a Flor de Cacau volen canviar aquesta dinàmica.


Així, en el consum de productes derivats del cacau, aquesta bomboneria  voldivulgant la cultura de la xocolata i fent possible el consum al detall, per permetre’ns un petit caprici personal. Això sí, a la seva botiga no només hi podem anar a triar uns bombons de qualitat, d’entre el seu ampli ventall de sabors, també tenen una gamma de productes molt àmplia per a obsequis i ocasions especials, oferint productes artesanals de gran qualitat, per satisfer els paladars més exigents. No en va tenen una llarga trajectòria familiar dedicada al món de la pastisseria, la reconeguda pastisseria Simón de Mataró.

Especials 2013, flor de cacau 2

La bomboneria Flor de Cacau ens brinda una gran selecció de bombons exquisits, artesanals i d’autor, fets amb cobertures belgues i franceses, tant de sabors intensos i amb tocs exòtics com també més tradicionals, per poder satisfer tots els gustos, a la botiga també i podem probar una línia de bombons per a diabètics. Per altra banda tenen una gran varietat de xocolatejats, que ens permeten experimentar i degustar diversos contrastos de sabors combinats amb la xocolata –alguns tan sorprenents com el de pa amb tomàquet i xocolata, el blat de moro xocolatejat amb pebre vermell dolç o crostó de pa al curri amb xocolata, sense oblidar les catànies més tradicionals–.

Un altre dels seus productes són les rajoles de xocolata, de les que en tenen una extensa gamma elaborades amb cacau selecte de diversos orígens –Veneçuela, República Dominicana i Àfrica– que aporten en boca des dels gustos més intensos i amargs, amb percentatges del 70 i el 85% de cacau, fins a les notes més suaus i afruitades. Per altra banda també podem gaudir de les rajoles de fruits secs, amb oli i sal, amb te o amb “nibs” de cacau, entre d’altres.

Són especialistes en piruletes, espelmes i plaques de xocolata decorades, i poden personalitzar detalls fets amb xocolata per a ocasions especials de tot tipus, ja siguin batejos, comunions, casaments o aniversaris.

Pel Nadal, també hi trobarem una gran selecció de torrons de gran qualitat, especialment dissenyats per sorprendre i gaudir-ne durant les festes, així com altres detalls exquisits per regalar.

Especialitats de la casa

Especials 2013, flor de cacau-especialitat

Són moltes les possibilitats que tenim a Flor de Cacau tant per fer un regal com per satisfer un petit desig, des dels temptadors xocolatejats als deliciosos bombons, passant per les rajoles –xocolata de qualitat– o els torrons, una magnífica opció per gaudir durant les festes de Nadal.

Beguda recomanada

Especials 2013, flor de cacau-beguda recomenada
Per aquest hivern, ens recomanen la seva xocolata a la tassa, en qualsevol de les seves varietats, la tradicional, la de 25% de cacau i la de 50%, ideal per a fer passar el fred i satisfer el paladar.

Flor de Cacau
c/ Sant Benet, 3. Mataró.
Telèfon 93 222 66 45
De dimarts a dissabte de 10h a 13,30h i de 17h a 20,30h.
Dilluns de 17h a 20,30h.
www.flordecacau.cat