Jordi Arderiu, passió pels esports

Jordi Arderiu és el President del Centre Atlètic Laietània

  • Laia Mulà // Foto: Laia Mulà
  • Dijous, 06 abril 2017 10:42

Perfils 2017, perfils-jordi arderiu“Fer esport al voltant de la natura és únic” confessa el nou president del Centre Atlètic Laietània, el qual va prendre el càrrec al mes de març. Implicat en l’entitat des de fa uns 12 anys i ferm amant dels esports, Jordi Arderiu va ser escollit president d’amb prop del 75% dels vots dels socis del centre i confessa que dedica totes les hores que pot al club i a fer esport, elements que centren el seu temps d’oci. Tot i això, reconeix que hi voldria dedicar encara més temps.  

La il·lusió, energia i les ganes de treballar són el principal motor del nou president dins el club que es proposa “complir amb la campanya que vam promoure”. Entre els propòsits de la nova direcció del centre pels pròxims sis anys de mandat, Arderiu destaca la voluntat de potenciar l’escola d’atletisme, un dels grans eixos del Laietània, així com augmentar el nombre de pistes de pàdel i potenciar l’escola de tennis. En definitiva, “volem fer créixer aquest club” que ara compta amb més de 1.950 socis.

La voluntat de la candidatura sota el lema ‘El futur a les teves mans’ és la de “donar l’oportunitat al soci de participar activament” en les decisions del centre. Per a impulsar el projecte que va rebre 434 vots dels socis (amb un 38% de la participació) Arderiu explica que compta amb un equip de treball proper amb el qual confia plenament per tirar endavant el club.

El Laietània és un club amb 92 anys d’història que participa anualment en l’organització d’esdeveniments esportius de Mataró molt rellevants com la Cursa Popular de Les Santes o la de l’11 de setembre. Segons  Arderiu, el club exerceix un paper rellevant a la ciutat en el sector dels esports i vol continuar contribuint a fomentar l'esport a Mataró.

"Arderiu confessa ser un apassionat de tot tipus d'esports..."

Inquietud per tots els esports
Arderiu confessa ser un apassionat de tot tipus d’esports, des del “motociclisme, l’automobilisme o el pàdel”, passant pel futbol, l’atletisme, el bàsquet i moltes altres disciplines. Ara té un repte clar i molt immediat: fer pujar el club del qual n’és president “augmentant el nombre de socis” a través de la millora de les instal·lacions del complex esportiu i la incorporació de noves pistes. També comenta que vol continuar donant un pes especial a l'escola d'Atletisme perquè és un dels pilars fonamentals del club.

APUNTS
Defineix-te: treballador, humil i amic dels amics
Un esportista: Lionel Messi, Fernando Alonso, Marc Márquez, Àlex Crivillé
i molts més.
Un llibre: L’Església del mar, d’Ildefonso Falcones
Una pel·lícula: ‘Mai tornis enrere’ de Jack Reacher
Un viatge: Jordània