Especial Tot Barris - La Llàntia-Via Europa-Cirera (Edició 1889)

Llegeix i descarrega't l'Especial Tot Barris que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Dijous, 24 Octubre 2019 15:14

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Ciutat 2017/2019, barri a barri-llantia-via europa

En el Tot Mataró i Maresme del 25 al 31 d'octubre de 2019, trobaràs l'Especial Tot Barris: La Llàntia-Via Europa-Cirera: Una de les zones més atractives de la perifèria mataronina.

La Llàntia, la Via Europa i Cirera conformen el districte de la ciutat que més ha crescut al llarg d'aquestes dues primeres dècades de segle, una àrea que combina negocis i espai residencial a la perfecció.
La bona connectivitat de la zona i la proximitat amb establiments clau per a la ciutat com el Mataró Parc o el Mercadona fan possible que la Llàntia, la Via Europa i Cirera donin lloc a una combinació difícil de superar.
A vista d'ocell, aquests tres barris mostren una estètica més aviat moderna i adaptada als nous temps, dos trets característics d'aquesta àrea residencial de primer ordre. Tot això fa que els petits comerciants no s'ho pensin dues vegades a l'hora d'obrir els seus negocis en aquest districte tranquil i, en certa manera, allunyat del centre del municipi.

Ciutat 2017/2019, barri a barri-llantia-via europa

La Llàntia i Cirera, en xifres.
Segons l'Estudi de la Població elaborat per l'Ajuntament de Mataró amb dades de l'1 de gener de 2019, a Cirera hi viuen 10.596 persones. La Llàntia, per la seva banda, és el lloc de residència de 4.063 mataronins. En ambdós casos, la mitjana d'edat és de 40 anys. Quant a la distribució de la població segons el seu lloc de naixement, en els dos barris el percentatge de veïns nascuts fora de Catalunya voreja el 30%. Quant a la presència de població estrangera, guanyen les nacionalitats marroquina i xinesa tant a Cirera com a la Llàntia.

ESPECIAL TOT BARRIS LA LLÀNTIA - VIA EUROPA - CIRERA - EDICIO 1889 (DEL 25 AL 31 D'OCTUBRE DE 2019)