Especial Tot Nuvis (Edició 1887)

Llegeix i descarrega't l'Especial Tot Nuvis que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Dilluns, 14 Octubre 2019 16:29

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Especials 2017/2019, especial boda

En el Tot Mataró i Maresme de l '11 al 17 d'octubre de 2019, trobaràs l'Especial Tot Nuvis: Tot el que necessites per a la teva boda.

Després del "sí, vull", comencen a sorgir totes les preguntes: quan em caso?, on?, com?... És quan comences a donar-hi voltes que t'adones realment de tot allò en què has de pensar perquè el dia que probablement portaves temps esperant sigui un record inoblidable per a tots.
Si no ets una persona organitzada, et recomanem que el primer que busquis sigui un wedding planner. No es tracta només d'un suport, sinó que també serà una gran font d'idees.

Especials 2017/2019, especial boda

Si tens pensat casar-te el 2020 o el 2021, és hora que comencis a planejar tot el que necessites per al gran dia.
A mesura que els dies es van escurçant i la calor i el bon temps s'acomiaden, ve més de gust refugiar-se a casa. És per això que t'oferim aquests consells de decoració perquè casa teva fac.
El canvi de temporada sovint ens anima a apostar per les tendències més innovadores i suggerents pel que fa a la decoració de la llar. En aquest sentit, tingues present que donar la benvinguda a la tardor no ha de ser sinònim de colors foscos ni estampats avorrits.

ESPECIAL TOT NUVIS - EDICIO 1887 (DE L'11 AL 17 D'OCTUBRE DE 2019)