Especial Tot Barris - Molins - Vista Alegre (Edició 1887)

Llegeix i descarrega't l'Especial Tot Barris que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Dijous, 10 Octubre 2019 15:49

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Ciutat 2017/2019, molins

En el Tot Mataró i Maresme de l'11 al 17 d'octubre de 2019, trobaràs l'Especial Tot Barris: Molins-Vista Alegre.
Els barris de Molins i Vista Alegre, juntament amb el del Camí de la Serra, tenen un marcat caràcter residencial i un entorn més tranquil que altres zones de Mataró.
El seu veïnat ho destaca i, per què no, també ho agraeix. Als barris de Molins i Vista Alegre, de la mateixa manera que succeeix a la zona del Camí de la Serra, hi regna la calma.
Ubicats ben amunt de la ciutat, els seus habitants semblen viure allunyats dels problemes d'inseguretat que pateixen de prop altres racons més poblats de la capital del Maresme.

Vista alegre5

Bones vistes
Molins, Vista Alegre i el Camí de la Serra destaquen per comptar amb miradors d'excel·lència. Segons l'Estudi de la Població elaborat per l'Ajuntament de Mataró amb dades de l'1 de gener del 2019, a Vista Alegre hi viuen 7.495 persones i, a Molins, 5.884. La mitjana d'edat en ambdós casos és d'uns 40 anys.
Quant a la distribució de la població segons el seu lloc de naixement, Vista Alegre és un dels barris del municipi que tenen un percentatge d'habitants nascuts a Catalunya més elevat, el 71,61%. A Molins, la nacionalitat marroquina és la que té més pes sobre el conjunt de la població estrangera, amb 177 veïns.
 

ESPECIAL TOT BARRIS MOLINS - VISTA ALEGRE - EDICIO 1886 (DE L'11 AL 17 D'OCTUBRE DE 2019)