Especial Tot GastroSantes (Edició 1878)

Llegeix i descarrega't l'Especial Tot GastroSantes que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Dijous, 18 Juliol 2019 16:38

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Instagram Tot a taula 2018/2019, Sant Joan

En el Tot Mataró i Maresme del 19 al 25 de juliol de 2019, trobaràs l'Especial Tot GastroSantes: per les Santes, la festa a taula.

Les Santes venen acompanyades de diferents elements indiscutibles: la música, les fi gures i els balls tradicionals i també les begudes típiques de la festa. Però la Festa Major també és un moment de reunió i una bona excusa per asseure's en família o amics al voltant de la taula gaudint d'un bon àpat. Els més hàbils a la cuina potser opten per fer-ho a casa, d'altres buscaran el seu lloc en bars i restaurants de la ciutat per viure la festa des de primera línia i no haver-se de preocupar prèviament de cuinar ni, posteriorment, de netejar.

Instagram Tot a taula 2018/2019, Sant Joan

Porta el teu got de casa!
Durant les festes, el consum de gots de plàstic d'un sol ús augmenta. Portant el teu got de casa, ajudaràs a evitar que acabin en platges o altres paratges naturals. Encara avui, però, hi ha molts locals que segueixen utilitzant gots d'un sol ús, que són encara més perjudicials, ja que s'acumulen en major quantitat: una cervesa, un got; un cubata; un got; un refresc, un got. I així anem fent. Si vols contribuir a la reducció de plàstics i evitar que acabin a les platges o repartits per altres llocs de la ciutat, pots optar per portar un dels tants gots que segur que tens a casa d'altres Santes o festes, en comptes de comprar-ne un de nou.

ESPECIAL TOT GASTROSANTES - EDICIO 1878 (DEL 19 AL 25 DE JULIOL DE 2019)