Especial Tot Setmana Santa (Edició 1814)

Llegeix i descarrega't l'Especial Tot Setmana Santa que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Dijous, 29 Març 2018 09:08

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Cultura 2018, tot setmana santa

En el Tot Mataró i Maresme del 29 de març al 5 d'abril de 2018, trobaràs l'Especial Tot Setmana Santa: Els Misteris de la Mataró.

La Setmana Santa de Mataró entra en els seus dies de major intensitat. De dijous a diumenge, de la mort a la resurrecció, els carrers de la ciutat tornaran a ser testimonis de processons i actes litúrgics en els que són, sense cap mena de dubte, els dies de major intensitat religiosa al carrer.
Molt popular, no només entre els confrares sinó també entre un públic singularment nombrós en la Processó General del divendres, la Setmana Santa de la capital maresmenca s'ha consolidat com una de les referents a Catalunya.

Cultura 2018, tot setmana santa

'El model Mataró'
Sense la història ininterrompuda d'altres ciutats com Tarragona o el vigor singular d'un ritual com pot ser la de Verges, és clar: sinó amb el fruit d'una invenció moderna que ha estirat ἀ ls i herències provinents de segles passats i hi ha sumat accents i maneres diverses, sobretot andaluses, ἀ ns a conἀ gurar un panorama confrare essencialment mestís. Aquest és l'ADN del que s'ha conegut com el "model Mataró" de Setmana Santa.

Especial Tot Setmana Santa - Edició 1814 [Del 29 de març al 5 d'abril de 2018]