Especial Tot Segona mà (Edició 1809)

Llegeix i descarrega't l'Especial Tot Segona mà que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Divendres, 23 Febrer 2018 11:11

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Ciutat 2017/2018, tot segona mà

En el Tot Mataró i Maresme del 23 de febrer a l'1 de març de 2018, trobaràs l'Especial Tot segona mà: Opció per a tot: molt més que un mercat d'ocasió.

D’ençà que amb inspiració anglesa tots plegats vam assumir ‘vintage’ com a paraula nostrada que la segona mà va perdre definitivament l’estigma que tenia. Per sort. Avui en dia la segona mà és l’opció econòmica i única, la finestra d’oportunitat per poder comprar quasi de tot. On hi ha un sector, hi ha segona mà. Si una dècada enrere associàvem "segona mà" als cotxes i hi havia qui encara arrufava el nas desconfiant de les prestacions d'un producte per no ser nou de trinca, avui en dia trobem un mercat es-pecialitzat, que sintonitza amb el consumidor bàsicament pel preu.

Ciutat 2017/2018, tot segona mà

El preu més convenient
I és normal que així sigui. L'etiqueta de segona mà s'associa a oportunitat, a ocasió. Des de moda a electrodomèstics, passant per materials de tot tipus, tot allò que necessitem i que es troba en bones condicions tot i no ser nou ens interessa. O no?
Un altre gran avantatge és l'aparició de botigues online de segona mà, ja que ens brinden la possibilitat de comprar des de casa tranquil·lament.

Especial Tot Segona mà - Edició 1809 [Del 23 de febrer a l'1 de març de 2018]