Especial Tot a Taula (edició 1807)

Llegeix i descarrega't l'Especial Tot a Taula que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Divendres, 09 Febrer 2018 10:49

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Ciutat 2017/2018, tot a taula-apps

En el Tot Mataró i Maresme del 9 al 15 de febrer de 2018, trobaràs l'Especial Tot a Taula: la comoditat del menjar a domicili.

Aquesta setmana al Tot a Taula volem parar especial interès a l'auge del menjar i els serveis gastronòmics a domicili. Aquella vella associació d'idees dels noranta en què només les pizzes de dubtosa qualitat anaven amunt i avall ha donat pas a una actualitat en què proveïdors, restaurants o comerç saben que oferir la possibilitat de rebre el gènere a casa catapulta les seves possibilitats. Amb l'aliança de les noves tecnologies i la comoditat de ser a casa, ens trobem a pocs clics i també pocs minuts de poder disposar a casa del plat que desitgem o dels ingredients que necessitarem per cuinar-lo nosaltres.

Ciutat 2017/2018, tot a taula-apps

Les Apps el millor aliat
Sense cap mena de dubte, si hem d'anar a buscar un aliat per-fecte per a la comoditat de rebre a casa tot el que volem farem bé de conèixer el mercat d'aplicacions de telèfon intel·ligent que ens faciliten la compra o l'àpat. És la cultura 'Amazon' en què si no m'ho pots dur fi ns a casa no m'interessa, en aquesta ocasió. Una de les destacades és Deliveroo, que suma cada setmana nous establiments a disposició. La més coneguda, segurament, segueix sent Just Eat. Remena i escull la teva!.

Especial Tot a Taula - Edició 1807 [Del 9 al 15 de febrer de 2018]