Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! - Edició 1800

Llegeix-lo i descarrega-te'l: Emprenedors per la salut i el Benestar

  • Redacció
  • Dijous, 21 Desembre 2017 15:00

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2017/2018, Emprenedors salut i el Benestar

En el Tot Mataró i Maresme del 22 al 30 de desembre de 2017, trobaràs l'especial Tot Empenta: Emprenedors per la salut i el Benestar.

 Amb l'objectiu de desenvolupar projectes tecnològics aplicables al camp de la salut, el Consorci Sanitari del Maresme (CSdM), el Tecnocampus Mataró-Maresme i Eurecat s'uneixen per posar en marxa el MÉNTOR CSdM, Mentoring in Health Innovations. Es tracta d'una iniciativa pionera a la comarca del Maresme, que compta amb l'acreditació conjunta de diverses universitats catalanes a través de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears.
 

Ciutat 2017/2018, Emprenedors salut i el BenestarMentoratge personalitzat
MÉNTOR CSdM és una formació interuniversitària amb elements bàsics d'emprenedoria, innovació i salut que permetrà convertir les idees que tinguin en projectes reals de negoci. La voluntat és que serveixi per contrastar i enriquir les idees dels emprenedors amb l'expertesa del claustre acadèmic i que comptin amb el suport i l'assessorament personalitzat de mentors de renom, com Cristòbal Colón, president de la cooperativa La Fageda, o Pau Vidal, director i fundador de l’aplicació Mind The App.

          Especial Tot Empenta  - Edicio 1800 (Del 22 al 30 de desembre de 2017)