Especial Tot Terrasses (edició 1778)

Llegeix i descarrega't l'Especial Terrasses que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Divendres, 30 Juny 2017 09:32

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Ciutat 2017, especial terrasses

En el Tot Mataró i Maresme del 30 de juny al 6 de juliol 2017, trobaràs l'Especial Tot Terrasses: el més buscat i on s'està millor.

Diu la consuetud que els que vivim a la Mediterrània ens distingim de la resta d'espècie humana perquè som de fer vida al carrer, agraciats com estem per aquest mar que esmorteeix el temps i propicia una bondat generalitzada. Especialment a partir de la primavera i ara que ja som de pet a l'estiu, a casa nostra s'hi està bé a l'aire lliure i és per això que a l'hora de menjar valorem fer-ho al terrat o al balcó, si en tenim o a la terrassa si anem a menjar a fora. Aquesta setmana volem parlar precisament d'això, de les terrasses.

I és per això que ens fi xem en algunes de les millors terrasses de casa nostra, en els diferents espais que disposa, en la comoditat que ens ofereixen i també, òbviament, en què prendre-hi. Perquè ja és estiu i fa bo per estar-se fora –a l'ombra de dia, a la fresca Ciutat 2017, especial terrasses

Espais sense fum
El Departament de Salut intensifi carà els con-trols antitabac a les terrasses dels bars i restaurants. El motiu és que el 46% dels enquestats per l’Agència de Salut Pública asseguren que s’hi senten exposats al fum. “Ens preocupa molt l’estat de les terrasses. Per això, aquest any dedicarem tots els esforços a saber què ocorre en aquests espais i com podem reduir la quantitat de fum”, assegurava el secretari de Salut Pública, Joan Guix, en el marc de la Setmana Sense Fum el 2016.

Especial Tot Terrasses - Edició 1778 [Del 30 de juny al 6 de juliol de 2017]