Especial Tot viu l'estiu (edició 1774)

Llegeix i descarrega't l'Especial Tot viu l'estiu que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Dijous, 01 Juny 2017 16:46

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Ciutat 2017, viu l'estiu

En el Tot Mataró i Maresme del 2 al 8 de juny 2017, trobaràs l'especial Tot Viu l'estiu: cada cop més pistes i més jugadors.

Segurament deu quedar força per les teves vacances, a menys que siguis estudiant, que en cosa de menys d'un mes ja hauràs abaixat la persiana del curs. Per la majoria, però, queda ben bé dos mesos abans de poder descansar, viatjar i aprofitar els dies llargs, buscant l'ombra i lluint calça curta. Encara que quedin dos mesos, l'estiu el podem començar a viure ara, ja sigui en clau d'anticipar-nos i pensar a què dedicarem les vacances com aprofitar el canvi.

L'oferta comercial, d'oci o gastronòmica ja està disponible Començar a viure l'estiu abans que siguin vacances d'època, aquesta calor inequívoca que ja és amb nosaltres i tota l'activitat que es genera, cada any, amb el bon temps.

Ciutat 2017, viu l'estiu

Les vacances, a tocar
Així doncs encara queda per a les vacances però ja podem començar a passar-ho bé, a menjar, a riure, a vestir i a comportar-nos com si Sant Joan hagués passat. Sortir al carrer com si fos estiu ja és possible. Què és això de la primavera?

Especial Tot viu l'estiu - Edició 1774 [Del 2 al 8 de juny de 2017]