Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! Edició 1743

Llegeix-lo i descarrega-te'l: Generació d'energia amb onades del mar

  • Redacció
  • Dijous, 27 Octubre 2016 17:30

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2014/2015, le force

En el Tot Mataró i Maresme del 28 d'octubre al 3 de novembre de 2016, trobaràs l'especial Tot Empenta: Generació d'energia amb onades de mar.

L' eForcis és el generador d’energia a partir de les onades per a boies i piscifactories. Genera energia neta i renovable a través de les onades del mar, energia suficient per als sensors, llums o càmeres utilitzades en boies i piscifactories de tot el món. En els últims anys, la companyia ha realitzat diverses proves en boies dels ports de Barcelona i Maó. Després de quatre anys de feina, investigació i prototips, s'inicia la fase de comercialització.
Smalle Technologies, empresa que participa des del TecnoCampus en el Pla Embarca de la Generalitat, acaba d’obrir una ronda de fi nançament a través de la plataforma d’inversió CrowdCube Spain. Aquesta plataforma està especialitzada en crowdfunding d’inversió per a empreses amb alt potencial de creixement, i permet la inversió de qualsevol persona.

Ciutat 2014/2015, le force

Gràcies al Crowdcube
Crowdcube és una plataforma de crowdfunding d’inversió, líder a Europa, que permet a qualsevol tipus d’inversor la participació en processos de fi nançament d’empreses amb alt poder de creixement. D’aquesta manera, petits inversors no professionals poden invertir, juntament amb inversors acreditats, societats d’inversió o fons de capital risc, en empreses prèviament filtrades pels analistes de la plataforma.

Especial Tot amb Empenta - Edicio 1743 (del 28 d'octubre al 3 de novembre de 2016)