Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! Edició 1742

Llegeix-lo i descarrega-te'l: Quatre empreses al Viver del Cafè del Mar

  • Redacció
  • Dijous, 20 Octubre 2016 11:44

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2014/2015, projectes cafe del mar

En el Tot Mataró i Maresme del 21 al 27 d'octubre de 2016, trobaràs l'especial Tot Empenta: Quatre empreses al Viver del Cafè del Mar.

El Viver d’empreses de Cafè de Mar, ja funciona a ple rendiment a la seu de la Fundació Unió de Cooperadors de Mataró, on va estar situada una de les cooperatives més antigues de Catalunya, la cooperativa de pescadors de consum “La Marítima” (1867).

El Viver d’empreses d’economia social i solidària és una iniciativa de la Fundació Unió de Cooperadors de Mataró que es defi neix com un espai dedicat a donar servei i acollida a aquelles iniciatives empresarials de base col·laborativa: cooperatives, societats laborals, associacions i fundacions. Els projectes s’hi podran instal·lar per un període màxim de 3 anys i gaudiran d’un acompanyament i tutela per part de l’equip tècnic del Viver.

Ciutat 2014/2015, projectes cafe del mar

Els 4 projectes del Viver
1. B-Swim SCCL és una cooperativa de treball associat que neix amb l’objectiu de promoure l’activitat aquàtica i la pràctica de la natació entre aquelles persones amb algun tipus de necessitat es-pecial i/o discapacitat funcional.
2. Clack Audiovisual SCCL és una cooperativa que té com a prioritat la producció de documentals de televisió en el camp de les ciències socials, també mitjançant productes històrics i polítics, adreçats fonamentalment a l’audiència de Catalunya.
3. Facto Assessors SCCL és una assessoria d’entitats de l’econo-mia social, que ofereix els serveis d’assessoria laboral, fi nancera, comptable, fi scal i legal.
4. Plataforma Blanc i Negre és una companyia teatral de caràcter divulgatiu, especialment dedicada a la temàtica històrica i cultural. Progressivament, però, l’àrea teatral s’ha anat complementant amb exposicions, conferències, llibres i petites produccions audiovisuals.

       Especial Tot Empenta - Edició 1742 [Del 21 al 27 d'octubre de 2016]