Especial Tot Barris - El Centre (edició 1748)

Llegeix i descarrega't l'Especial Barris que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Dijous, 01 Desembre 2016 17:42

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Ciutat 2014/2015, la Riera

En el Tot Mataró i Maresme del 2 al 8 de desembre de 2016, trobaràs l'especial Mataró Barri a Barri - El Centre, el cor de la ciutat, allà on batega d'història i comerç Mataró

La Riera és el gran carrer amb el que podem entendre el Centre de Mataró i també tota la ciutat. Si bé la Plaça de Santa Anna podria rivalitzar-hi una mica, no hi ha dubte que l'artèria urbana més icònica és la que manlleva el nom directament d'una de les denominacions d'origen geo-gràἀques d'una comarca com el Maresme.

La Riera, tal qual. Sense altre nom. Aquesta va ser la decisió encertada de l'Ajuntament del restabliment democràtic i realment Mataró en això sí que s'assembla a la resta de municipis maresmencs, que van créixer al voltant de les rieres i hi han après a conviure.

L'important que es fa a Mataró passa per La Riera, siguin els actes més massius de Les Santes, les processons de Setmana Santa, les grans manifestacions polítiques o reivindicatives, la Cavalcada de Reis o el mateix Ajuntament de Mataró, un cas paradigmàtic d'edifici que "mira" cap a la Riera i dóna l'esquena a la "seva" plaça.

Ciutat 2014/2015, la Riera

Un dels carrers més cars
Viure a la Riera és fer-ho al rovell de l'ou però té un cost important ja que és, per cotització del metre quadrat, la zona de la ciutat més cara i amb tendència més a l'alça. Els immobles residencials es converteixen en els més cobejats pel mercat de compra i lloguer

Tens alguna cosa a dir sobre el teu barri? Una foto antiga, una anècdota, una queixa, una foto-denúncia? Alguna cosa que t’agrada i vols que se sàpiga?
El Tot Mataró de Barri a Barri vol recollir tot allò que voleu que trascendexi del vostre barri a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Especial Tot Barris - Centre - Edició 1748 [Del 2 al 8 de desembre de 2016]