Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! Edició 1747

Llegeix-lo i descarrega-te'l: Una start-up mèdica i piano intel·ligent

  • Redacció
  • Divendres, 25 Novembre 2016 12:53

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2014/2015, start up

En el Tot Mataró i Maresme del 25 de novembre a l'1 de desembre de 2016, trobaràs l'especial Tot Empenta: Una start-up mèdica i piano intel·ligent.

Un nou dispositiu mèdic i un piano plegable són els guanya-dors dels Premis Cre@tic d’aquest 2016. Les empreses VessConnect i PianoPocket han dissenyat els dos projectes innovadors que van ser guardonats durant la Nit dels Emprenedors del Tecnocampus.

VessConnect és una empresa de nova creació que ha estat guar-donada amb 5.000 euros per la creació d’un dispositiu quirúrgic que simplifi ca les anastomosis, les unions quirúrgiques de vasos san-guinis, i que en millora la rapidesa, la seguretat i l’efi càcia. L’empresa Skiverse va quedar en segona po-sició en la categoria d’start-ups, gràcies a un motor de reserves que permet agregar tots els productes i serveis propis de les estacions d’esquí i posar-los a disposició de les agències de viatge.

Ciutat 2014/2015, start up

34 propostes
La presidenta de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, Dolors Guillén, va destacar en el seu discurs l'alta participació en aquesta edició dels Creatic -s'hi han presentat 34 projectes-, i va animar els participants a no llançar la tovallola en moments de difi cultat. "Per al Tecnocampus, l’emprenedoria és un dels actius més importants que tenim; rebem emprenedors de totes les pobla-cions del Maresme, però tots amb el mateix denominador comú: la il·lusió d’emprendre", va apuntar.

                     Especial Tot Empenta - Edició 1747  [Del 24 de novembre
                                                 a l'1 de desembre de 2016]