Especial Tot Barris - L'Havana / Palau: dos barris amb personalitat pròpia.

Llegeix i descarrega't l'Especial Barris que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Dijous, 22 Setembre 2016 16:25

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Barris, Plaça l'Havana

En el Tot Mataró i Maresme del 23 al 29 de setembre de 2016, trobaràs l'especial Mataró Barri a Barri - l'Havana / Palau: dos barris amb personalitat pròpia.

Durant força temps, en els anys de major creixement de la ciutat, la zona de l'Havana i el Palau-Escorxador va quedar una mica deixada de la mà de déu, que es diu col·loquialment. Era una zona eminentment turística, polaritzada per dues de les majors fàbriques que va conèixer Mataró, com eren Can Marfà i Can Gassol.

La reurbanització del propi Escorxador ha connectat dues realitats socials que fi ns llavors havien viscut d'esquena l'una a l'altra i en espera del desenvolu-pament complet de l'Eix Herrera, la unió de tots dos barris –diferents i diferenciables– conforma una de les pastilles urbanístiques més interessants de la ciutat.

Havana - Palau

Tens alguna cosa a dir sobre el teu barri? Una foto antiga, una anècdota, una queixa, una foto-denúncia? Alguna cosa que t’agrada i vols que se sàpiga?
El Tot Mataró de Barri a Barri vol recollir tot allò que voleu que trascendexi del vostre barri a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Especial Tot Barris - L'Havana/Palau - Edició 1738 [Del 22 al 29 de setembre de 2016]