Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! Edició 1728

Llegeix-lo i descarrega-te'l: Busca la sortida en veler a la teva mida

  • Redacció
  • Dijous, 16 Juny 2016 10:00

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2014/2015, veler 1

En el Tot Mataró i Maresme del 17 al 22 de juny de 2016, trobaràs l'especial Tot Empenta: Busca la sortida en veler a la teva mida.

 Viatjar en veler, de forma pau-sada o decidida, està més a l'abast de tothom. L'empresa Totavela de Mataró, un nom especialitzat en viatges i sortides en veler ha creat el primer cercador de viatges amb patró inclòs.
Triponboard.com ofereix infor-mació del tot detallada de cada viatge per facilitar al comprador la cerca del seu viatge d'acord amb les preferències i necessitats. Indexa les diferents rutes, itinera-ris, detalls de l'embarcació, con-dicions i compta amb un apartat fotogràfi c específi c de cada opció per tal que el viatger sàpiga amb tot luxe de detalls les condicions amb les quals es farà a la mar. I òbviament, sempre amb patró.

Ciutat 2014/2015, veler 2

Un sector en alça
Encara que és un sector relativament nou a Espanya, el dels viatges a veler va creixent any a any com una alternativa a ser presa molt se-riosament en el mercat vacacional. Actualment hi ha més de 20 em-preses en l'àmbit de l'Estat que ofereixen viatges organitzats en veler en la modalitat del plaça a plaça per cobrir tot el mar Mediterrani.

        Especial Tot Empenta - Edició 1728 [Del 17 al 22 de juny de 2016]