Especial Tot Viu l'estiu - Restaurants - Edició 1725

Llegeix i descarrega't l'Especial Tot Viu l'estiu-Restaurants que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Divendres, 27 Maig 2016 13:32

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Ciutat 2014/2015, especial viu l'estiu 1

En el Tot Mataró i Maresme del 27 de maig al 2 de juny de 2016, trobaràs l'especial Tot Viu l'estiu - Restaurants.

Hi ha qui pensa que la calor treu la gana però no és pas cert, això. Els mesos que coronen l'estiu són temps en què de menjar, mengem les mateixes vegades amb l'única peculiaritat que cal modificar la nostra dieta, evitar les grans viandes i plats molt calòrics i optar per deixar-se endur per l'instint, que ens demana coses fresques. Per això, l'estiu, és quan millor podem anar a menjar fora!

Ciutat 2014/2015, especial viu l'estiu 2

La síndria és una de les fruites que vénen més de gust de la temporada, d'aquestes que en-tren bé ؀ns i tot en els dies que fa més calor. Prendre-la tota sola o bé amb xili, sal i suc de llima sempre és una opció, però també pots fer-te una amanida amb feta i ceba vermella Nigella style o bé una sopa amb curri, xili i formatge blau i convertir-la en mig àpat. També ens la podem beure –acompa-nyada de cítrics i menta, i una mica de vodka o rom si voleu donar-li més alegria– o convertir-la en un polo especiat.

Viu l'estiu!
Associar l'estiu a la fruita de temporada com la xíndria, el meló o les cireres és una acció ben habitual. A on encara hi ha camp per córrer és en fer que aquests elements apareguin a tot el menú.
Més enllà de menjar les peces en fresc, és saludable, original i nutritiu cuinar-les o combinar-les.

Especial Tot Viu l'estiu - Restaurants - Edició 1725 [Del 27 de maig al 2 de juny de 2016]