Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! Edició 1723

Llegeix-lo i descarrega-te'l: PharmaHero, comparar medicaments

  • Redacció
  • Dijous, 12 Maig 2016 15:36

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2014/2015, pharma hero

En el Tot Mataró i Maresme del 13 al 19 de maig de 2016, trobaràs l'especial Tot Empenta: PharmaHero, comparar medicaments

Què és PharmaHero? És com a un comparador de farmàcies però els medicaments són una petita part del catàleg. És un producte regulat que té un preu fixat i que només pots adquirir amb una recepta mèdica. Nosaltres ens centrem en la part de venda lliure de la farmàcia, el que es coneix com a parafarmàcia i me-dicaments otc (o sense recepta). Només a Espanya factura més de 5.000 milions d'euros.

Avui en dia el consumidor té al seu abast tot tipus d'informació en temps real, i això fa que la compra sigui menys impulsiva i més meditada. Mirem preus, consultem a internet, comparem diverses botigues i comprem a la que ens convé, habitualment la que ens ofereix el millor preu. Aquest 'modus operandi' ja és predominant en altres sectors i tots ells tenen comparadors de referència.

Avantatges de comprar 'on line'
Per comoditat i per preu. Habitualment són dones amb un ritme de vida elevat que no tenen temps de donar voltes i compren per internet en 2 clics. A més a més el catàleg de les farmàcies online és molt més ampli que les farmàcies físiques i t'envien els productes allà on vulguis en només 24 o 48 hores. Evidentment el preu també és un factor clau. Comprant per internet i utilitzant PharmaHero et pots estalviar entre un 30% i un 50% en cada compra. Les diferències són rellevants.

            Especial Tot Empenta - Edició 1723 [Del 13 al 19 de maig de 2016]