Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! Edició 1721

Llegeix-lo i descarrega-te'l: Copes menstruals "made in Mataró"

  • Redacció
  • Divendres, 29 abril 2016 16:00

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2014/2015, copa menstrual 1

En el Tot Mataró i Maresme del 29 d'abril al 5 de maig de 2016, trobaràs l'especial Tot Empenta: Copes menstruals "made in Mataró".

La copa menstrual està de moda. El debat mediàtic i polític de la darrera setmana sobre l'ús de mètodes de recollida de sag-nat menstrual alternatius n'ha fet disparar les consultes a internet i les vendes.
Un dels principals distribuïdors online d'aquests productes a tot l'estat espanyol és copasmenstruales.com i, segons dades de la companyia, el volum de vendes s'ha triplicat en la darrera setmana.
L'evolució de vendes de les co-pes menstruals com a alternativa als tradicionals tampons i compre-ses, s'està disparant d'uns anys cap aquí. En veure-hi l'oportunitat, una consultora de màrque-ting online va crear el seu comerç electrònic propi monoproducte dedicat a la copa menstrual i en els últims tres anys les vendes i demandes d'informació no han deixat de créixer.

Ciutat 2014/2015, copa menstrual 2

Vendes en augment
El perfi l de les usuàries de la copa menstrual, segons els responsables de la distribuïdora, són habitualment dones majors de 30 anys. Sorprenentment, afirma Calvet, com més grans, més "predisposades" es mostren a provar nous models.
 "Els principals temors són si hi haurà pèrdues, si es nota la copa, si po-den fer esport amb ella... No hi ha cap tipus de problema!", exclama Calvet, que en destaca, també, avantatges mediambientals per la reducció de residus. Pel que fa a la dona, afegeix, el material hipoal·lergènic amb què estan fetes "fa que no desenvolupin tantes malalties i fongs vaginals".

            Especial Tot Empenta - Edició 1721 [Del 29 d'abril al 5 de maig de 2016]