Especial Tot Mataró 35 anys - Edició 1724

Llegeix i descarrega't l'Especial Tot Mataró 35 anys que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Divendres, 20 Maig 2016 13:50

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Ciutat 2014/2015, foto noticia especial 35 anys tot

En el Tot Mataró i Maresme del 20 a 26 de maig de 2016, trobaràs l'especial Tot Mataró 35 anys.

Mataró està d'aniversari perquè el Tot fa anys. I ho volem celebrar com cal celebrar aquestes efemèrides. Amb la família i amb una bona festa. Aquest dimecres, dia 18, va fer 35 anys exactes que els mataronins es van trobar amb una revista de mida reduïda que podien llegir de forma gratuïta. Set lustres després la cita setmanal no només s'ha consolidat. S'ha institucionalitzat.

En aquests 35 anys han passat moltes coses i les hem vist de tots colors. El fundador d'aquesta revista, Fernando Rodríguez  –emprenedor fi ns a la medul·la, dècades abans que la paraula es posés de moda– i la seva dona Carmen Guisado, de qui sempre va rebre un suport in-condicional, ja no són entre nosaltres.

35 anys tot

Però tant el Tot com Mataró segueixen fent. El Tot i Mataró són els dos ingredients que conformen el nom d'aquesta relació entre ciutat i mitjà. Mirem enrere, doncs. I celebrem els 35 anys vostres i nostres. Aquests 35 anys de Tot i de tots.

Especial Tot Mataró 35è aniversari - edicio 1724
Aquesta setmana hem volgut fer una revista especial. De col·leccionista. Amb el punt melancòlic que sem-pre tenen els aniversaris. I comptant amb els nostres clients, que sempre han estat al nostre costat. Volem mirar enrere i veure què ha passat al nostre voltant durant aquests 35 anys durant els quals, fi dels i puntu-als, revista i ciutadans hem compartit la cita setmanal.

Especial Tot Mataró 35 anys - Edició 1724 [Del 20 al 26 de maig de 2016]