Especial Tot Sèniors - Edició 1722

Llegeix i descarrega't l'Especial Tot Sèniors que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Dijous, 05 Maig 2016 17:47

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Ciutat 2014/2015, Seniors 1

En el Tot Mataró i Maresme del 6 al 12 de maig de 2016, trobaràs l'especial Tot Sèniors.

Ja no cal parlar de tercera edat, fem-ho de la tercera joventut. Perquè els serveis especials per als sèniors permeten cada dia un esbarjo i inversió del temps més profitosos. Perquè la ciència, la medicina o la farmàcia cada cop fan més plàcida la darrera etapa –llarga- de la nostra vida. I perquè cada cop l'esperança de vida s'allarga i cal dotar els anys de contingut.

Els nostres avis i àvies suposen una part de la societat que, dia a dia, està agafant nous hàbits. Si des d'una perspectiva clàssica la tercera edat era un tram final quasi sobrer de la vida, els sèniors d'avui en dia posen de cap per avall aquest concepte.

Ciutat 2014/2015, Seniors 2

Així, segons molts estudis, el fet d’entrar en la tercera edat no té perquè deteriorar les capacitats físiques i intel·lectuals de les persones, ja que si mantenen un estil de vida productiu i es mouen en un entorn estimulant on puguin aprendre coses noves i s’esforcin per abastar certs èxits, la vellesa es pot postergar.

Viure en plenitud
La manera adequada d’emprar el temps lliure per part de la gent gran, pot augmentar la seva qualitat de vida i contribuir a desenvolupar estils de vida més saludables.

Especial Tot Sèniors - Edició 1722 [Del 6 al 12 de maig de 2016]