Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! Edició 1717

Llegeix-lo i descarrega-te'l: Comença la campanya de la RENDA 2015

  • Redacció
  • Dijous, 31 Març 2016 16:07

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2014/2015, tot empenta-declaració renda

En el Tot Mataró i Maresme de l'1 al 7 d'abril de 2016, trobaràs l'especial Tot Empenta: comença la campanya de la RENDA 2015.

El dia 6 d’abril comença la campanya de la Declaració de Renda 2015, amb l’inici del període per poder demanar l’esborrany de la Declaració. El termini de presentació finalitzarà 30 de juny; el 25 de juny en el cas de domiciliar el pagament al banc.

Així, l’Agència Tributària és possible que disposi de dades errònies o incompletes. El contribuent personalment o a través d'assessorament professional,  haurà de comprovar la veracitat de les dades i que no existeixen errors en els càlculs, perquè qualsevol error de l’esborrany no exclouria al contribuent de ser sancionat.

Ciutat 2014/2015, tot empenta-declaració renda 2

Per declarar els rendiments del capital immobiliari o imputacions de renda: rebuts de la contribució i, si en falta algun, escriptura o document justificatiu de la propietat, ingressos per arrendaments, factures de despeses per les finques, rebuts del pagament de la hipoteca per la compra de l’habitatge principal i certificat de les retencions practicades per l’arrendatari. Recordeu que s’ha de fer constar en la declaració el número de referència cadastral de l’habitatge habitual, dels immobles arrendats i de la resta de finques propietat del declarant. 

            Especial Tot Empenta - Edició 1717 [De l'1 al 7 d'abril de 2016]