Especial Tot Instal.ladors - Edició 1717

Llegeix i descarrega't l'Especial Tot Instal.ladors que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Dijous, 31 Març 2016 11:54

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Ciutat 2014/2015, especial instaladors 1

En el Tot Mataró i Maresme de l'1 al 7 d'abril de 2016, trobaràs l'especial Tot Instal·ladors.

Casa nostra, la nostra llar, és com una criatura que cal cuidar, que anem fent nostra. En decidim la decoració, les característiques, hi fem vida i l'anem amotllant a l'evolució de les nostres vides. Però com els pares que no entenen els fills hi ha parts de casa nostra que nosaltres no podem controlar.

Aquí és on precisament trobem com a fil necessari l'ajuda dels instal·ladors, aquells professionals qualificats que ens ajudaran a renovar, revisar i posar al dia tot tipus d'instal·lacions i serveis com les canonades i les aigües, l'electricitat, els electrodomèstics o  la monitorització de serveis, per exemple. Els instal·ladors qualificats ens permeten, tornant a la metàfora, no haver de patir en cap moment per la nostra llar, pel nostre fill.

Ciutat 2014/2015, especial instaladors

L'avantguarda té un paper fonamental que deixa arraconats els models arcaics, que han estat desbancats per altres de més moderns i amb diferents acabaments. Així, al mercat trobareu peces de disseny amb materials molt variats i de molt bona qualitat, sigui de les firmes més prestigioses o de les marques blanques que les imiten.

Especial Tot Instal·ladors - Edició 1717 [De l'1 al 7 d'abril de 2016]